Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy]Hasło Na Windowsa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie czyli "Hasło na Windowsa" Mój tata dał hasło na Windowsa XP czyli po2 paskach załadowania prosi o Hasło bo miał też na konto ale ja umiem złamać hasło na konto[Ctrl+alt+Del i wpisujesz administrator bez hasla i działa a jak wyłonczysz kompa automatycznie to konto znika i tak morzna do woli :P]Pomoże ktoś? daje +lub- jak kto chce .

PS:Pisze teraz z komórki :) bo mam kare właśnie do końca roku[Mam Wi-wi i router w domu ]jak ktoś chce model komórki to prosze: "Samsung Star II"Prosze o niepisanie postów typu : Samsung = Szajsung lub ten model jest do ****

Prosze o szybką ODPOWIEDŹ

sygnasebydcopy.jpg

Uploaded with ImageShack.us

sygna by me

Opublikowano

nie wiem czy to ale przy włączaniu kompa klikaj F8 -> tryb awaryjny -> panel sterowania-> konta użytkowników -> i robisz konto administratora a jak to nie pomoże to postaw na nowo system :D

Opublikowano

pobierz jakiś program do łamania haseł jest ich bardzo dużo w necie i do tego za darmo wujek Google ci pomoże

Jak go ma wgrać jak ma szlaban na kompa ?

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Jeśli masz hasło na BIOS'ie to otwierasz kompa, wyjmujesz baterię(taka jak od zegarka, tylko parę razy większa, jest na płycie głównej) i BIOS Ci się resetuje. Powinno pomóc.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak